O.N.E. Iskustvo 4. i 5. srpnja 2020. Zagreb, Hrvatska

Hotel International, Miramarska 24, Zagreb

Seminar Rekonektivnog iscijeljivanja Nivo I i II

Istražite svoj istinski potencijal i zakoračite u svoje majstorstvo

Seminar se održava na hrvatskom i engleskom jeziku

Arrow down

THE O.N.E. EXPERIENCE - O.N.E. ISKUSTVO

OBSERVE (PROMATRAJ) - NOTICE (PRIMJETI) - EXPERIENCE (DOŽIVI)

Seminar se sastoji od:

NIVO I - Portal

NIVO II - Katalist

Portal (Nivo I)

Započnite svoje putovanje sa Rekonektivnim iscijeljivanjem online osnovnim tečajem. To je intimno i dinamično iskustvo e-učenja sa osnivačem Rekonekcije dr. Ericom Pearlom i Jillian Fleer, voditeljicom Uvida i razvoja. Da bi pristupili Online osnovnom tečaju potrebno je da imate internetsku vezu. Dobit ćete svoj osobni račun kako biste mogli pristupiti online programu koji ostaje doživotno u vašem vlasništvu.

Uronit će te u osnove razumijevanja principa Rekonektivnog iscijeljivanja i snage tih frekvencija koje će s lakoćom početi da se pojavljuju u vašem svakodnevnom životu. Naučit ćete novi pristup kako osjećati, pratiti i komunicirati i povezati se sa svime i svakime oko vas.

Ovo izuzetno iskustvo e-učenja je mjesto gdje ćete se vi i frekvencije Rekonektivnog iscijeljivanja spojiti u jedno kako bi proširili vašu osobnu svjesnost, pozdravili svoje pravo ja i otpočeli uzbudljivu energetsku interakciju koja je tek početak vaše nove vibracijske stvarnosti! To je intimno i nezaboravno bezvremensko 8 satno putavanje sa dr. Ericom Pearlom i Jillian Fleer.

ŠTO JE UKLJUČENO:

 • Osam pomno osmišljenih sati, podijeljeno u kratke segmente koje je lako pratiti, a koje su predstavili dr. Eric Pearl i su-instruktorica Jillian Fleer.
 • Slijedite jednostavne vježbe koje će vam pomoći pronaći vlastitu razinu izravne interakcije s inteligencijom koja komunicira putem frekvencija Rekonektivnog Iscjeljenja.
 • Naučite promatrati i transformirati unutarnje sukobe koji mogu ometati vaš životni napredak. Iskusite trenutne koristi koje ova interakcija donosi za naš DNK, naše zdravlje i dobrobit, našu svijest i naše okruženje.
 • Otkrijte tok koji povezuje svakog i sve u Polju sa našim temeljnim izvorom postojanja.
 • Naučite kako su osnovni principi Rekonektivnog iscjeljivanja umreženi sa znanošću. Shvatite povezanost kvantne mehanike, energije i zdravlja.
 • Bez obzira na to gledate li sve u jednom danu ili u komadima dok vozite na posao i provodete svoj dan, ovaj tečaj dostupan vam je 24 sata na dan na vašem pametnom telefonu, tabletu i kompjutoru, sve dok imate internetsku vezu.

 

KATALIST (Nivo II)

Nakon što ste završili Online osnovni tečaj Rekonektivnog iscjeljivanja slijedi Nivo II seminar Rekonektivnog iscjeljivanja uživo.

Vikend uživo uranjanje u frekvencije Rekonektivnog iscijeljivanja je mjesto gdje ćete iskusiti ubrzanu prisutnost iscijeljivanja u svim područjima vašeg života.

Pod vodstvom iskusnih instruktora Rekonektivnog iscijeljivanja Guglielma Polia i Svemira Kovača, vi ćete prepoznati i usvojiti vaše osobno majstorstvo i odnos sa inteligencijom Rekonektivnog iscijeljivanja.  Ovo nezaboravno vikend iskustvo naglašava vaše potpuno razumijevanje ovog rada, uključujući opsežan praktični program rada na stolovima za masažu gdje će te iskusiti snažnu  transformaciju zajedno sa ostalim učesnicima. Naučit ćete iscjeljivanje na daljinu i holografsko iscijeljivanje, sudjelovat će te u umjetnosti primanja i pružanja sesije Rekonektivnog iscijeljivanja i istražit će te znanstvena istraživanja i filozofiju Rekonektivnog iscijeljivanja. Naučit ćete kako se radi samoiscijeljivanje. Bez obzira da li je vaš cilj samo se upoznati sa frekvencijama Rekonektivnog iscijeljivanja ili želite ići dalje i postati  Temeljni praktičar Rekonektivnog iscijeljivanja ovaj spektakularan događaj će vam promjeniti život!

Preduvjeti za prisustvovanje na seminaru Nivo II - Uživo uranjanje u frekvencije Rekonektivnog iscijeljivanja:

 • Uspješno završen Online osnovni tečaj Rekonektivnog iscijeljivanja  (Nivo I)  – Svaki učesnik mora imati svoj osobni račun za gledanje Online osnovnog tečaja, koji je kupljen osobno ili je kupljen od nekoga drugog za učesnika.  To je način na koji se prati da li je tečaj uspješno završen.  Grupno gledanje ili gledanju u krugu obitelji Online osnovnog tečaja je dobrodošlo, ali samo osoba na čije ime glasi račun ispunjava uvijet da prisustvuje Vikend uživo uranjanju u Rekonektivno iscijeljivanje (Nivo II).
 • Da ste primili sesiju Rekonektivnog iscijeljivanja od strane Temeljnog praktičara Rekonektivnog iscijeljivanja (TPRI)*.

* Sesije Rekonektivnog iscijeljivanja u prisutnosti će biti moguće na seminaru. Ipak, mi vam savjetujemo da uradite svoju sesiju Rekonektivnog iscijeljivanja unaprijed, ako je to moguće.  Imajte na umu da možete uraditi i sesiju Rekonektivnog iscijeljivanja na daljinu.

Kako postati Temeljni praktičar Rekonektivnog iscijeljivanja (TPRI):

 • Poslije uspiješno završenog cjelokupnog Online osnovnog tečaja Rekonektivnog iscijeljivanja (Nivo I), i cjelokupnog Vikend uživo uranjanja u Rekonektivnog iscijeljivanje (Nivo II) sudionicima će biti ponuđena prilika da prihvate naše “Standarde prakse”.
 • Nakon što prihvatite “Standarde prakse” primit će te Potvrdu o završetku seminara, i dobiti naziv Temeljnog praktičara Rekonektivnog iscijeljivanja (TPRI).
 • Kao  TPRI vi ćete biti ovlašteni od strane The Reconnection LLC da pružate i obavljate sesije Rekonektivnog iscijeljivanja profesionalno i možete se odlučiti da budete uključeni u naš Globalni direktorij praktičara
 • Kao TPRI također ste u mogućnosti da nastavite vaš trening u budućnosti i prisustvujete na Programu za ovlaštene praktičare Rekonekcije (Nivo III)  gdje će te naučiti obavljati “Osobnu rekonekciju”

 

Mjesto i vrijeme održavanja seminara Nivo II Uživo uranjanje u frekvencije Rekonektivnog iscijeljivanja

Mjesto: Zagreb

Datum: 4. i 5. srpnja 2020.

Vrijeme: Subota od 9.00 do 19.00* sati, nedjelja od 9.30 do 19.00* sati

*Imajte na umu da su sva vremena kursa približna.

Cijena

Cijena za cjelokupni seminar O.N.E. Iskustvo koji uključuje Online osnove Rekonektivnog iscijeljivanja (Portal, Nivo I) i Vikend uživo uranjanje u frekvencije Rekonektivnog iscijeljivanja 4. i 5. srpnja u Zagrebu (Katalist, Nivo II)

EUR 900 - za rane prijave

EUR 1,150 - regularna cijena

Kontakt

Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju

Institut za rekonektivno iscjeljivanje

OIB: 63768984636
IBAN: HR3224840081135128305
SWIFT (BIC): RZBHHR2X

Za informacije i prijave za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju možete kontaktirati Natašu Pracaić.

 • Please use a REAL email address so that we can get back to you.